Over ons

Restaurant

 Contigo bevindt zich aan de poort van het centrum: aan de markt en tegenover het gemeentehuis. Overdag is Contigo een brasserie en ’s avonds een tapasrestaurant. Van 8.00 tot 17.00 uur is Contigo een brasserie om jouw shopervaring een nog leukere beleving te maken. Kom voor het winkelen een bodem leggen met een stevig ontbijt of een twaalfuurtje, kom tussendoor voor een goed gevuld broodje of warme soep. Vanaf 17.00 uur is Contigo een tapasresaurant waarin we onbeperkt authentieke Spaanse tapas serveren. Albondigas, patatas bravas, manchego … Gaat je mond al wateren bij deze woorden of heb je geen idee wat ze betekenen? Dat geeft helemaal niets. Denk maar aan heerlijke hapjes en gezelligheid. Want tapas staan voor ons gelijk aan gezelligheid, en die willen wij delen contigo, met jou. 

DONDERDAGAVONDDINER

 Wij werken ’s avonds door met jou 

 Op een lege maag kun je niet werken. Dus werk jij op koopavond in de binnenstad? Scoor dan een snelle, smakelijke hap voor een scherpe prijs.

Bel je van tevoren? Dan is jouw tafel gedekt op de afgesproken tijd. 

Voor werknemers in de binnenstad hebben wij speciale aanbiedingen.
Vraag ernaar aan het personeel. 

KOOPZONDAGLUNCH

Ook wij werken op zondag met jou 

Niet voor iedereen is zondag een rustdag. Dus misschien heb jij geen tijd voor een uitgebreide zondagbrunch. Maar als je werkt op koopzondag, kun je bij ons wel terecht voor een heerlijke lunch.
Bel je van tevoren? Dan schuif jij meteen aan op de afgesproken tijd.

Voor werknemers in de binnenstad hebben wij speciale aanbiedingen. Vraag ernaar aan het personeel. 

VRIJMIBO

Wij luiden het weekend in met jou De hele week gezwoegd? Dat verdient een borrel. En een paar bitterballen. Of borrelnootjes. Een kaasplank. Weet je wat? Doe alles maar. Het weekend staat voor de deur en dat vieren we met jou. Voor werknemers in de binnenstad hebben wij speciale aanbiedingen. Vraag ernaar aan het personeel. 
Vraag offerte aan